מהי מכונות גלידה לעסקים

מכונות גלידה לעסקים

מכונות גלידה לעסקים, קלות לתפעול ולשימוש, מאפשרות לכל עסק כמעט להתחיל ולמכור גלידות טעימות באופן מידי. אם אתם עומדים לפתוח גלידריה או שאתם רוצים לשפר את הרווחיות של עסק, מכונת גלידה משובחת תיתן לכם יותר. אולי זה הקיץ הארוך, אולי המתיקות הנעימה, אולי השילוב עם הים ולחות, תהיה מה שתהיה הסיבה – גלידה רכה ונימוחה בפה אהובה על כולם. 

עד כמה פשוט לתפעל מכונות גלידה לעסקים 

גלידה, המעדן הקייצי האהוב ביותר בישראל. ומכונות גלידה לעסקים מתאימות גם לעסקים שלא רוצים להתעסק יותר מדי עם לוגיסטיקה מורכבת. לא צריכים לנהל עסק בתחום הגלידות על מנת לתפעל בקלות את המכונות החדישות הללו. מרבית המכונות למעשה מערבבות כמה חומרים בסיסיים ומקפיאות את התערובת לטמפרטורה רצויה. כלומר, גלידה רכה וטעימה נוצרת על ידי ערבוב של אבקה מקצועיות להכנת גלידה ביחד עם מרכיבים נוספים כגון אבקת חלב ומים או חלב ניגר. עסק שרוצה לשדרג את החוויה והשירות ללקוח פשוט צריך לדאוג לפינוקים נלווים כגון סוכריות צבעוניות, ציפוי שוקולד חם וכדומה. עסקים בעלי תשתית מתאימה יכולים להציע שילוב עם פנקייק, עוגת שוקולד חמה וכו'. וכעת, כל מה שצריך זה רק להזמין כוסות גלידה או גביעים בגודל שרוצים ואפשר להתחיל להגדיל את המכירות. 

האם לבחור מכונה גדולה או מכונה קטנה 

ניתן למצוא כמה וכמה הבדלים בין המכונות השונות, ויש לכך השפעה על התפעול בעסק. בראש וראשונה גודל המכונה ונפח המיכל (בליטרים). אם יש די מקום בעסק, אפשר להכניס כמה וכמה מכונות קטנות או בינוניות. במידה ורוצים לחסוך במקום, ניתן להכניס מכונה בעלת כמה "ראשים". במכונות הללו כמה ברזים נפרדים וכל מיכל אפשר למלא בטעם נפרד. לדוגמא, מכונה עם מיכל כפול תוכל לייצר למעשה שלושה סוגים שונים של גלידות – למשל גלידה בטעם וניל, גלידה בטעם שוקולד וגלידה בטעם משולב (שוקו ווניל). אך לא רק גודל העסק צריך להשפיע על בחירה בסוג המכונה וגודלה. אם אתם צופים ביקוש גדול לגלידה, העדיפו את המכונה הגדולה, מה שיעזור לכם לתפעל אותה באופן שוטף. זכרו כי בין מחזורי ההפעלה צריך לשטוף את המכונה, לנקות אותה ואז להכניס את המרכיבים ולהניח להם להתערבב ולקפוא. כל זאת לוקח זמן. 

אילו עסקים יכולים להרוויח מהכנסת מכונות גלידה 

אילו בעלי עסקים יכולים להרוויח יותר, ממכירה של גלידות? להלן כמה סוגים של עסקים שיצליחו להגיע לרווחים נאים ולמכור גלידה ממכונה בצורה טובה או טובה מאוד: 

  • גלידריות – אף גלידריה שמכבדת את עצמה לא תוותר על מכונה לייצור גלידה רכה. זוהי תוספת חיונית לצד הגלידות בכדורים, שנמכרים בטעמים. 
  • פיצוציות – הרבה פיצוציות כבר גילו שלצד תאי ההקפאה לארטיקים מוכנים, קיים ביקוש לגלידה טעימה שמיוצרת במקום. 
  • פיצריות – אחרי טעימה של משולש פיצה, גלידה הולכת נהדר. 
  • עסקי קייטרינג – חברות קייטרינג ואולמי אירועים מציעים קינוחים שונים וגלידה ממכונה היא אחד הטובים והמבוקשים שבהם. 
  • דוכני מזון וקיוסקים – דוכני מזון בשווקים, באירועים, במתחמי פנאי ובידור מוכרים היטב גלידות, עם או בלי תוספות שונות. 

ההבדלים בין מכונה לעסקים למכונה ביתית 

לפני שבוחרים מכונות גלידה עסקיות, וודאו שאתם מתמקדים בדגמים איכותיים, ממותגים ומקצועיים. מכונות גלידה ביתיות, עם כל הכבוד, לא נועדו לעמוד בעומס של ייצור בכמות מסחרית. מכונה עסקית צריכה לפעול מהר, יעיל ובאופן חסכוני יותר. מכונת גלידה לעסק תהיה בדרך כלל גדולה יותר, אך תפעולה נוח ומנגנון ההקפאה פועל מהר. מרקם הגלידה אמור להיות חלק ומפנק והברזים איכותיים ומאפשרים מזיגה חלקה.